Artık bana da geldiler. Sırf merakla, zevkle, öğrenme arzusu ile başladığım işten tüm hevesimi kaçırmayı başardılar. İnsanlara güvenip, yazılımlarını ücretsiz olarak attım ödemeyi daha sonra alırım dedim, tamam dediler. 5 kişiden 4'ü dolandırma yolunu tercih etti. Üyelik ile ilgili detaylara girmedim, nasılsa düzenli ödemelerini yaparlar diye, programı alan kayboldu gitti. Bu kadar mı haysiyet ve şeref yoksunu insan var bu ülkede? Şurada günlerimi alan yazılımları, sanki babasının malıymış gibi hiçbir şey demeden, köprüyü geçene kadar konuştular, sonra kimse yok. Yani ayıptır bu yaptığınız, emek hırsızlığının kul hakkından hiçbir farkı yoktur. Samimi insan kalmamış, işini doğru yapmayı arzulayan insanlar.

50 liraya değmeyecek programları yaptığım insanlar, hala ucuza kaçıp, olayı örtbas etme derdinde. Ayıptır, sen ekmek paranı dışarıdan kazanıyorsun, biz günlerimizi verdiğimiz programlamadan. Ama hala 3 kuruşun lafını yapıyorlar kazandıkları onca paraya rağmen.

Sözüm bu youtube'den para kazananlara. Başka nereye açsam bilemedim, sadece demek istiyorum,

yazıklar olsun.

Okuyana da, okumayana da teşekkürler.