hocam ben o alıntıyı ekledikten sonra yükseldi.önce 170 küsür kelimelik özgün girdim.sonrada alıntıyla coğaltıyım dedim.ondan sonra ilk sıraya cıktı kısa süreliğine sonra eski haline 1yada 2 sıra yükselerek geldi. dediğiniz aksi oldu diyebilirim.
ekleme: benim konum 8 .sıradayken googlede arıyıp tıklamıştım.ondan dolayı oldu
Ben seni doğru anladım, ancak senin beni yanlış anladığını düşünüyorum. dediğimin tersinin olması pek mümkün değil eğer siz yanlış bilgi vermediyseniz. 5 senedir o sıralamalara bakıyorum ben. bununla ilgili istatistikler tutuyorum. site içi optimizasyon, dahili seo ve harici seo konularıyla ilgileniyorum. hacklink yapan siteler dahi sıralamada beni geçebilmek için benim siteye hiçbir şey yapmamam gerekiyor. Bununla birlikte her durumun istisnası söz konusudur ve seo'da sürekli değişen bir olgudur bununda bilinmesi gerekir.
"özgünlük" 1. sıranın anahtarı değildir. kopya konuda 1. sırada yer alabilir. ancak özgün konuyu 1. sıraya çıkarmak, kopya konuyu 1. sıraya çıkartmaktan kolaydır. aradaki fark sadece bu.
bu işlerde çok yenisiniz sanırım. yaşınızında genç olduğunu düşünüyorum. daha çok fazla şey göreceksiniz. sıralamalarınızı kontrol amacıyla farklı bir tarayıcı kullanırsanız ve sürekli geçmişi temizlerseniz pek sorun yaşamazsınız.
başarılar.