Sizlere tavsiyem ligin başını beklemeniz yönündedir.
Hocam ligin başında almıştık gecen sezon hatta ilk haftadan sonra taa sezon sonuna kadar hiçbir fiyat indirimi olmamıştı, aksine şimdiki fiyat geçen sozon aldığımız fiyatın aynısı bundan daha aşağısını geçen sezon bile görmedim bu sezon hiç olmaz herhalde...
Alıntı
Spor Toto Süper Lig'de 2013 - 2014 sezonunun tüm heyecanını Süper Lig Sezonluk Paket 2013-2014'te yakala!Üstelik geçtiğimiz sezon Süper Lig'i takip eden üyelerimize özel 40 TL indirim ve 4 ay Premium Üyelik hediyesi ile beraber 10 taksitle ayda sadece 21,90TL. Bu fırsatı 1 Mayıs'a kadar sakın kaçırma!
bu sezon fenerbahçe ortağı bendim gayet güzel bir şekilde kullandık. Umarım acilen 2 ortak bulursunuz hocam
Hocam bende sizden yana memnun kaldım keşke sizinle devam etseydik tekrar ama kutu almışsınız, bunu almak sizinde dediğiniz gibi fuzuli kaçar, konuya verdiğiniz destek için teşekkür ederim.
Bu sezon Beşiktaş ortağı bendim. Gayet sorunsuz izledim maçları. Alacak kişiye hayırlı olsun.
Şimdi alamazsanız sezon başı bana ulaşabilirsiniz.
Hocam antijen arkadaş için söylediklerim sizin içinde geçerli, gayet iyi şekilde sezon sonuna kadar birlikte kullandık, dediğim gibi kampanyayı kaçırmamak adına bugün son gün, beşiktaşlı bir arkadaş ulaştı bana ödeme bekliyorum kendisinden, fener içinde olmazsa ben alırım daha sonra fener hakkını birine veririm lig başlayınca taliplisi çok olacaktır.
Konu Günceldir
Fenerbahçe Şuanda Alınabilir durumdadır, Beşiktaş için bir arkadaşla anlaştık ödeme bekliyorum.