110Design adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar,

Ergenlik donemindeki bir genc arkadasimizdan bu kadar kesin hukumlu ifadelerle suclamalarda bulunmasi normal karsilanabilir.
Fakat ironik olan kisim ise yaramadigini iddia ettiginiz bir sistem icin bu forumda acilmis kategoriye girip yine o ise yaramayan sistem icin zaman harcayip mesaj yazmak.
Dmoz 2 yildan bu yana bir degisim yasiyor. Topluluk cok buyuk oldugu icin iyi/kotu ayrimi yapmak tahmin edildigi gibi kisa surmeyecektir.
Suistimal yaptigini dusundugunuz bir editor var ise ilgili kategorinin sag ustunde bulunan suistimal raporu linkinden basvurunuzu iletebilirsiniz.
Hocam her şeyi yaşa vurmayın emin olun ki bu forumda benden büyük kişiler olsa bile bazılarından daha iyi şeyler biliyorum ben. Önemli olan kazandığın tecrübe kurduğunuz mantıkla kahvedeki amcaların benden daha iyi seo bilmesi gerekirdi. Ayrıca silmeseydim size bana gelen rüşvet tekliflerini gösterirdim. Emin olun ki hiçbir işin yaşla ilgisi yok. Ayrıca buyrun bakın bakalım ne seo ile ilgili ne de dmoza aykırı içerik ve kodlama var mı? öyle konuşmakla olmaz beni bilen bilir yaptığım referans amaçlı seodan memnun kalmayan bulursanız buradayım.