Katılıyorum size, bir şey anlatayım bir domain ihalesinde birisi teklifi inadına arttırıp durmuştu sonra ödeme yapmadan burada konu açtı bende değersiz bir domain gibisinden yorum yazmıştım. Sonra ödemeyi yapmadı ve ben aldım domaini. Burada güzel domainlere teklif veren olmaz ama bakıyorum ihalelerde sırf inat ederek düşünmeden hareket ediliyor. Gerçekten yaptığımızın, söylediğimizin arkasında durmayan bir topluma dönüştük ne yazık. Sırf zaten bundan dolayı iş yapmak çok zor bu ülkede.
Ayrıca domaini almazsanız banlanırsınız. Birde 400 dolar veren kişinin burada olmadığını nereden biliyorsunuz ve akıllının birisi diyerek hakkına girmiş oluyorsun. Dikkatli olun bu işler acemiliğe gelmez panelde olmayan domainler içinde böyle konular açmayın.
İhaleden aldıkları domainler ve verdikleri paralar hiç paralel değil.Yabancıya para kazandırmayı çok seven bir millettiz.Hele şurda hergün konu açıp bugün aldığım domainler diye her gün 3-5 tane,tanesi minimum 19-60 dolarlık boş beleş domainleri görünce ne diyeceğimi bilmiyorum.(Bunu yapanlar genelde aldıkları domainlerin toplamına bu platformda olsa 1 dolar vermiyecek olanlar)