By_ReFLeX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşım milleti kandırmayın.ben 6 yıldır ukraynadayım. 3+1(150 m2) dayalı döşeli(lcd ekran tvden tüm odalardaki çift kişilik yataklara kadar, jakuziyden binanın havuzuna kadar herşey var) elektrik su dahil aylık 300 usd.
bu özellikte 300 dolara daire kirala 1 yıllık ev kiran benden. milleti kandırmanın alemi yok. bende ukraynaya öğrenci getiriyorum ancak olanı olduğu gibi anlatarak. küfür yemeyi çokmu seviyorsunuz ? bu adam senin sözlerine inanıp gelse öyle olmadığını görse ana avrat kaysa hoşunamı gidecek ? 3 kuruş için yapmayın şunu. ben 2 odalı it bağlasan durmaz eve 320 dolar veriyorum. evin tek özelliği çamaşır makinasının olması ve kablolu tv olması. hal böyleyken maşallah jakuziden tut havuza kadar. ulan hey allahım ya.
hangi şehirdesiniz siz?
ayrıca 3 kuruş ile işim yok, ben sizin gibi öğrenci gönderip getirmiyorum. yaptığınız işi yapmıyorum yani.
ben bildiklerimi dökdüm, arkadaşlarımınım ve ailelerinin söyledikleri kadarı ile, bu konudan hiçbir çıkarım yoktur konuya son mesajımdır. yurtdışına gitmek isteyen arkadaşlar olursa @By_ReFLeX ile gidebilirler
iyi forumlar, şimdiden hakkınızda hayırlısı olsun.