RAWO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam ideasoft kullanan ve yıllık ücretinden sıkılan bir "çakal" arkadaşlar aracılığı ile bana ulaşıp bire bir aynısını yapabilir misin dedi ben de olur dedim. kodlarıyla birlikte verilcek falan neyse belli bi ücret karşılığında anlaştık. doğal olarak başlangıç için %20 gibi bir ücret talep ettim. önce tamam dedi işte 1 hafta sonra gel falan neyse zamanla "işte bugün para alamadık", "bankadan para çekemedik", "%20 çok %10 olsun" vs. gibi aşamalardan sonra en sonunda "sen bu sistemi yaz. 1 sene bana 500 liradan kirala. eğer beğenirsem sene sonunda (söylediğim fiyatın %20 aşağısına) satın alırım" gibi bir komediye dönüştü aklıma geldikçe hala gülüyorum
Koptum gülmekten

Birde bu sivri zekalılar var, paket uygulama olarak 2000 tl'ye satılan ürünü kendi özel yazdırmak istiyor ve 500 tl'ye yapılabileceğini düşünüyor

Normalde paket uygulama olarak satılan program 2000 tl'ye satılıyorsa kişiye özel hazırlanması durumunda 25.000 -30.000 tl ücret ödenmesi gerek, belkide daha fazla...

Bilmeyen arkadaşlar için yazayım;
Paket uygulamada 50 kişiye satma imkanınız bulunuyor yani 50 kişi x 2.000 tl = 100.000 TL ediyor.

Ama kişiye özel uygulamada sadece ilgili kişiye satıyorsunuz ve o kişiden alacağınız para dışında kazancınız olmuyor...