EgemenPolat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Maaşlı çalışıyorsanız taksit taksit veya peşin söylemesi fark etmez

Örneğin sizin haftalık çalışma saatiniz 40 saattir, 40 saat için taksit taksit söylerse 5 adım yol alırsınız peşin söylerse 8 adım yol alırsınız...

Ama maaşlı çalışmıyorsanız, bir kişiye ayırdığınız süre ne kadar artarsa, yazılımcı içinde maliyet o kadar artar, çünki boşa akan zaman içerisinde başka işler yapıp gelir elde edebilir, en kötü yatar uyur Uyuyarak kendisinede çalışabilir

Gün geliyor, göz kapaklarımı açık tutabilmek için kürdanla tutturuyorum Örneğin şuanki gibi, inanılmaz bir uykum var ama 5 saat daha çalışmalıyım...
aynen hocam benim şirkette uyuma lüksüm de olmadığı için sesimi çıkarmıyorum işte.. o taksit taksit yaptırdıkça ben de işi yavaşlatıyorum, foruma takılıyorum, arada da evdeki bilgisayara bağlanıp şahsi işlerimi yapıyorum işte tabi iş gecikince fırçasını o yediği için de hiç sorun olmuyor benim için ama özel işlere gelince işin tüm detaylarını en başında konuşup (çok iyi bir günümde değilsem eğer ) o detayların dışına çıkmıyorum. çıkarsam da ücretini talep ediyorum. ordan sonrası müşteriye kalmış