Saçmalıktan ötesi değil. 30 yaşındaki adama boy uzatma hapı satmaya benziyor. İnsan beyni buna programlı değildir. Tama bilincin açık olabilir ama vücut fonksiyonları devre dışı kalmış durumda.
Misal siz uyurken hırsız girdi pata küte evde ne var ne yok götürdü uyanınca hatırladım gece eve hırsız girdi geldi enseme üfledi. Uyanamadım ama hatırladım diyen var mı? Söylediğim şey ne kadar absürtse pazarlanmaya çalışılan şeyde o kadar saçma. Biz ayık kafayla konuşamıyoruz adam bilinç altına iniyor. Hadi kabul bilinç altına dürttü bilgileri. Peki bunu nasıl bulup çıkaracağız.
Belki bazı seslerle, bazı frekanslarla bilinç altına bazı duygu ve düşünceler aktarılabilir ama yok ben bunu kulağıma taktım uyudum bir kalktım günaydın yerine good morning, napıyon müdür yerine whats up hacı dedim demeyi beklemeyin. Ha siz kursuna gidersiniz, evde çalışırsınız ama ben bir türlü konuşamıyorum heyecan yapıyorum, aklımdakini unutuyorum derseniz belki işe yarayabilir.
Böyle şeylere inanmayın. Paranızı boşa kaptırmayın. Hem madem o kadar öğretici neden pazarlayan adam üç beş kelam ingilizce konuşmadı. Madem pazarlıyorsun önce sen uygula ki satacağın adamlar bülbül gibi şakıyor bende alayım desin.