Hocam kesinlikle uzak dur protein tozlarından. Hepsi sentetik maddlerden oluşuyor. Sana hiç bir katkısı yok. Sen kasların şiştiğini sanıyorsun ama sentetik bir katkı maddesi ile kaslarda sentetik olarak şişiyor. Sonra kalp ve damar rahatsızlıklarına neden oluyor. Doktorlar hiç bir şekilde önermiyor. Dikkat et çoğu ünlü erkek kullanıyor kısa sürede aylarca uğraşman gereken vücut duba gibi olup çıkıyor.
Dikkat ediyorum bu tarz ürünleri kullanıp spor yapanla kullanmadan dengeli ve düzenli beslenip spor yapan insanların vücut yapılarında acayip bir değişiklik var. Toz yada hap kullanmayan kişilerde kaslar belki göze çok hoş gelmese de en azından çaba sarfedilip oluştuğu belli oluyor. Ne olursa olsun kim ne derse desin sağlığınızdan daha mı önemli? Sizi kaslı gören kadınlar hemen üzerinize mi atlayacak. Bu yaz olmasında öteki yaz olsun. Bu yaz da atletle dolaş.
Birde mutlaka işin profosyoneline gideceksiniz. Her spor hocası hoca değildir. Şöyle bakacaksın önce kaslarına, vücut yapısına, önerdiği şeylere ondan sonra çalışacaksın. Diyetisyenleri var mı yokmu, protein tozu önerip başından savıyor mu yoksa beslenme alışkanlığın konusunda öneride mi bulunuyor bunlar çok önemli.
Sözün özü bir şeyi toz haline getiriyorlarsa bu isterse süt tozu olsun UZAK DURUN!!!
Aşağıdaki videoda daha detaylı anlatım mevcut.
http://www.youtube.com/watch?v=Gvl0jFCOOHA
Dostum kusura bakma ama kulaktan dolma laflarla burda ahkam kesmekten başka bir şey yapmıyosun.Protein tozu dediğin ney ki kasa şişlik versin duba gibi olup çıksın insan.Steroid mi sandın sen bunu hormon mu sandın?
Senin kasların antrenman esnasında yıpranır ve onarılması için proteine ihtiyaç duyar aksi halde yıkım gerçekleşir.Sen bu proteini istersen yumurtadan istersen tavuktan istersen protein tozundan alırsın.Ana mantık protein ihtiyacı sentetik maddeyle geçici şişlik ile bir alakası yok.Bu ürünler mucize değil sadece antrenman sonrası vücut toparlanması için ideal ürünler.
http://www.youtube.com/watch?v=UDKIrn_Ducs&noredirect=1
bak bende sana bu videoyu örnek gösteriyorum o zaman.
Bu ürünleri kullananların vücut yapıları değişikmiş

Kas aldığı proteinin toz olduğunu görünce değişik şekil alıyor evet haklısın

Malesef çoğu insanımız bilgisiz burda yorum yazıyor.Yok ilk 3 ay toz gerekmezmişte felan filanda.Tozun ve beslenmenin amacını bilmeden yorum yapıyor herkes.