Arkadaşlar ben ilk defa ücretli bir tema aldım.
Bir proje için satın aldım. Bugün temayı kurmam gerekiyor. Temayı demodaki gibi yapamadım. Acaba birisi yardımcı olabilir mi ?
Hocam istediğin gibi editlersin sorun olmaz. Logosunu da değiştirirsin, temayı da baştan aşağı değiştirirsin parasını basmış almışsın. Kafana göre istediğin sitelerinde de kullanırsın.
Domaine lisanlama diye bir şey yok yalan yanlış yönlendirmeyelim. Biz de satın alıyoruz oradan. Zaten her şey otomatiğe bağlanıyor parayı yatırıyorsun site sana dosyayı indirebileceğin adresi veriyor hepsi bu. ***** de binlerce tema dolaşıyor herhangi bir site kapanıyormu yada indirdikten sonra çalışmamazlık yapıyor mu hayır. Sadece güvenli değil. Adamlar basıyor js kodlarını temayı yüklüyorsun bir süre sonra pat sitede popup p.rnografik resimler falan. Sonra rezil olduğunla kalıyorsun. Lisanslı temadan şaşmamak lazım.
İndirdiğin arşivli dosya içerisinde demo content gibi şeyler olması lazım. İçerisinde xml dosyası bulunur. Onu içeri aktar ile içeri alırsın sonra mutlaka document dosyası vardır onu açarak oradan detaylı anlatımla berbaer aynı demodaki gibi yapabilirsin.