evet suçlu benim, haddiden fazla insanlara yardım ediyorum o yüzden de hep daha fazlasını istiyorlar bundan sonra çalışma biçimimi biraz değiştireyim..

bu arkadaşı silmeyecektim ancak bir mesajını aldım şuan ve orada hala bu tavrını sürdürüyor. Benden özür dileyeceğine yine böyle aksi aksi konuşuyor. O yüzden arkadaşı siliyorum.
Bu konuda bazı arkadaşlara ibret olur umarım. Her türlü insanla karşılaşılabiliyor. Daha önce çok gördüm para verip de sanki köle tutumuş gibi davranan.. Benim sorumluluğum alert mesajın içini alan bir proje hazırlamaktı, bir dll yazdım, gerekli eventi de oluşturdum, parametreden alertin içeriği başlık bilgisi geliyor artık bitti.. ama insanlık yapıp adamın bilgisayarına bağlanıp projesine uyarladım, yok 250 ok kodu geliyor yok şu geliyor.. bir sürü uğraştım bir de haksız duruma düştüm onun gözünde..

demek ki neymiş? iyilikten maraz doğarmış

saygılar

edit: arkadaş teamviewer ile bağlandı bilgisayara ona gösterdim nasıl bir kişiye online görünüp diğerlrine offline görünmeyi. Ama kalkıp hala beni engelledin diyip şahısa indiriyor. ben de ona söyledim, eğer sadece sen offline görüyorsan diğerleri online görüyorsa o zaman haklısın ama msn listemde yaklaşık var olan 1000 kişi dahi aynı şeyi görüyorsa şahsi algılaması mantıklı değil ama buna rağmen hala beni engelledin diyor. o yüzden de istediği gibi listemden sildim arkadaşı..