Kairos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cok guzel bir tema elinize saglik
Admin panelden goruntulerde koyabilirseniz cok iyi olur.

Mesajim bulunsun bi tane alicam sanirim
admin paneli için resim yerine demo kullanıcı adı ve şifre hazırlayıp en kısa zamanda öm ile bilgilendiririm.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:01:17 -->-> Daha önceki mesaj 17:00:38 --

flashguru adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Oyuncu sekmesi + bir özellik ve aranan br
İzlenen filmler havuzu da keza öyle
Tasarım basit değil ama artık daha oval tasarımlar ,kesim hatları görünmeyen tasarımlar seviliyor.

- Özel player var denmiş , jw player var demoda . özel player göremedim .
-Nitekim bu gibi sistemlerde herkes farklı kaynak kullandığından pratikte pek işlevsel olamayabiliyor.
Genişlet sinema modu gibi özelliklerde rekabet açısından olması gereken düzenlemeler
Part sisteminin ise, tek sayfada bu şekilde olması aslında çok iyi değil. Kimi isterken bunu kimi istemeyebiliyor.
O nedenle o kısım, hem sayfalamalı /2 /3 gibi hem bu şekilde opsiyonlu bırakılmalı.
Mikrofon özelliği ise chrome da çalışır onu da eklerseniz bu konularda ie de niye konuşamıyoruz diyenler yüzünden ya da özel player nerde hani diyenler yüzünden başınız ağrımaz.

hayırlı satışlar.
Özel player, dediğiniz gibi JW Player'dır. İstenildiği gibi özelleştirme imkanı, tema seçenekleri, eklenti seçenekleri, logo seçenekleriyle özel bir player olduğunu düşünüyorum.
Dediğiniz konuda yinede haklısınız fakat sadece anlayan kişiler için geçerli olduğunu düşünüyorum. Normal bir ziyaretçi playerda sitenizin logosunu gördüğü zaman yeterlidir.

Onun dışında dediğiniz gibi kaynaktan kaynağa fark vardır. Şuan en çok kullanılan VK.com videolarında sorun vermektedir. Part sistemide onun için eklenmiştir.
Bu yüzden playerı Fragman/Trailer olarak kullanıyoruz.

Yorumunuz için teşekkürler