hangi mevkide oynuyorlar kim yerine kim gelir bilmem ama
ben Alper'i Melo dan daha çok beğeniyorum melo bana mızmız bebe gibi geliyor

performansı ara ara artıyor çoğu zaman düşüyor
Alper daha iyi oyuncularla daha iyi yere gelir bence
ayrıca gelecek sezonlarda yabancı oyuncu sınırı gittikçe düşecek bir de yabancı futbolcunun adı Gs ile anılıyor bu durumda Türk Takviyesi şart
yani uzun vadede Alper transferi çok iyi gelir bence
Önce Alper ile Melo'nun aynı mevkide oynamadığınızı bileydiniz
Arkadaşlar yerine düşünülmüyor mantık olarak zaten olmaz

Melo Defansif orta saha olduğunu kim bilmiyor?
Selçuk Melonun yerine geçebilir mi? Yapmaya çalıştığı zamanları unuttunuz galiba tel tel döküldü. Kendi işini hiç yapamadı.
Melo top kesici olarak Türkiyede böyle orta saha oynayan futbolcu yok NOKTA.
Alperi alırsak oynayacağı mevki ya Selçuğun yeridir yada Hamitin yeridir. Bu durumda ikisini kesemez ŞİMDİLİK ama alternatif olarak ikisinin yedeği olabilir. İleride ne olacağı belli olmaz bir forma alır bir dahada vermeyebilir yada hiç oynayamabilir.
--Selçuk-Sneijder-Hamit
----------Melo
Galatasaray şu şekil orta sahayla oynuyor. Melonun yerine geçecek ve Alper ayakta kalacak?

Yeri net Hamitin yeridir.
Bence de hocam Melo her ne kadar bana göre kişiliği kötü olsa da muazzam oyuncu özellikle 2. yarı harika oynuyor Melo .. Melo bu ligin en kaliteli orta sahalarından birisi bence .. Alper'e gelirsek bence iyi oyuncu kendi takımımda da görmek isterim ancak o fiyat bana fazla geldi ve EsEs başkanı oyuncu takası kabul etmiyormuş .. 8-9 Milyon Euro'lara kadar çıkacak gibi duruyor ..
Bu paraların verilme sebebi de şu yabancı kısıtlaması denen saçma uygulama bir an önce kaldırılmalı artık şu sistem .. Zaten kaliteli yerliler her zaman oynar büyük takımlarda .. Galatasaray Selçuk'un yerine yabancı oyuncu almaz veya biz Gökhan,Volkan gibi oyuncuların yerine yabancı oyuncu almayız zaten ..
Malesef Yabancı sınırı bir yana yerli kaliteli oyuncu kısıtlığı yüzünden bu kadar paraya çıkması normaldir. Yedeklere yabancı almakta saçmalık olur dediğin gibi Alperi alarak Selçuk ve Hamitin yedeği olur. Fatih Terimle kendini çok daha iyi bulacağına eminim. Ama olmayada bilir

Türkleri önceden kestirmek zor oluyor
Avrupa macerasında kendisini iyice geliştirirse yıllardır Orta sahanın sağ iç'te oynar.