Site adresi : www.galipdervis.tv Site için istenen fiyat (Açık arttırmaysa başlangıç fiyatı): 350 TL
Sitenin aylık getirisi: 3-5 dolar detay konu içinde
Sitenin açılış tarihi: 2-3 Ay oldu
Kategori, sitenin içeriği nedir: Dizi
Günlük hit sayısı, kaynak link: 1K-12K arası detay konuda
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 3 aylık
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik
Hosting dahil midir: Bloogger
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Bloogger
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Bloogger
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok
Dizi Hakkında
Alıntı
Diziyi bilmeyenler için şöyle özetleyebilirim ;
Dizi Amerika'da 12 sezon yayınlanan Monk dizisinin uyarlaması olup kanal d telif haklarını satın almıştır. Yani dizinin 180 küsür bölümünü satın aldı.
Dizinin ortalama 3-4 Yıl sürmesi bekleniyor. Şuan Türkiye'de en çok izlenen 7. dizi kendi gününde ise 4. sırada yer almakta.
Kanal D'yi arayıp sorabilirsiniz dizi ortalama 2-3 yıl sürecek.
Site Hakkında
Alıntı
Site blogger alt yapısı kullanmaktadır. Sitenin her yerinde resmi olmadığını belirtmiş olmama rağmen siteyi resmi sanan çok kişi var. Hatta bir kaç ünlüden mail bile aldım resmi site sanıp mail atmışlar "Engin bey harikasınız" felan diye
Site'de toplam 73 konu ve 373 yorum bulunmaktadır. Sitede asla telif hakkı içeren materyaller paylaşılmıyor. Tamamen özgün ve adsense uyumlu hale getirdim.
Siteyi alan kişiye twitter sayfasıda hediye edilecektir.
Reklam Geliri Hakkında
Alıntı
1 Hafta kadar arkadaşın adsense hesabı ile test yaptım ve ortalama 3-5 dolar arası bir para bıraktı. O hafta toplam 37 dolar bıraktı. Adsense ekran görüntüsü gönderemem çünkü dediğim gibi arkadaşım hesabıydı. Ancak adsense ile günlük 3 dolar altı kazanırsa parasını iade eder ve sitemi geri alırım.
Ödeme
Alıntı
İtrade puanı iyi olanlara ;
Önce site sonra ödeme
itrade puanı düşük olanlara;
Önce ödeme sonra site
Analytics ve Webmaster Tools Görselleri