Melo'nun yaptığını Alper yapamaz malesef. İnşallah Melo takımda kalır. Son maçlarda Galatasaray'ı kurtaran Melo'dan başkası değil bence. Alper o kadar pres yapıp top kapacak kapasitede futbolcu değil. Tek forvet sisteminde Alper kullanılırsa çok iyi bir transfer olabilir ama o da Fatih Terim'in kitabında yok. Alper'i aldık yabancı diye Melo'yu almaktan vazgeçmez inşallah yönetim.
Emre+para şeklinde olduğunu bende düşünmüyorum. Emre çok iyi bi futbolcu değil topu ayağında çok oyalıyor kaptırınca da tekrar alamıyor. Çok iyi presler yapamıyor ama kendini geliştirebilecek maçlar yapamadığı içindir. Kiralık olarak gönderilip daha iyi bir şekilde takıma katılabilir. Çünkü bileğini iyi kullanabilen istediği yere orta - pas atabilen bi tekniği var. Onun haricindekileri de maç yaparak düzeltir diyebilirim.
Bu söylediklerimizi yönetim düşünüyor mudur bilemem ama bu şekilde transfer yapılacaksa pek iyi olduğu söylemenez. 6 milyon + oyuncu falan vermez Galatasaray. Zaten Eskişehirspor'un oyuncuya biçtiği ücret 6 milyon TL'idi. Öyle açıklama yapmışlardı. 5,5 milyon+Emre diye okudum bi yerde ama Galatasaray Amrabat'da yaptığı hatayı yapacağını hiç zannetmiyorum. Aslında Ambarat güzel futbolcu koşu çalım pres şut falan güzel işler yapıyor ama biraz eksikleri mevcut. Kayseri de çok güzel işler yapmıştı.