caglar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam oncelikle amerikadan yada baska bir ulkeden almanizi tavsiye etmem sebebine gelince 1 hafta amerikada kaldim simdi ise avustralia dayim 28 gundur 1 hafta sonra turkiyeye donecem fiyatlara gelince 849 amerikan dolari amerikada 819 dolar avustralia da turkiyyede aveada ise 1999 tl aralarindaki varka gelince amerikan GSM sirketleri 12 ay US garanti vermekte ve 12 ay uzatmak istersen onun icinde extra 74 dolar para istemekte bu garantinin turkiyede gecerliligi yok samsung da sadece amerikada bir problem oldugunda telefonu gondermen gerekmekte turkiye ile amerika ve avustralia da ortalama 400 tl lik fiyat farki var , 400 tl fazla verip tr den almak 24 ay KVK Genpa Telpa gibi garantili alip kafan rahat kullanmak ayrica pasaporta isletme derdi olmadan masrafi olmadan kafan rahat olursun ben aldim almasina ama trde olmadigi icin aldim simdi baktim avea sitesinde mevcut
Selam çağlar, evet eğer yurtdısından alınan ürünün garantisi türkiyede kullanılamamasıı dezavantaj haklısın. ki yurtdısına cıkma ihtimalim de yok, çıksak da amerika.. sanmıyorum
fakat durum şu bi garanti mevsuzu için 500-600 lira fazladan verir miyim.. e bu telefonun basına geldiğinde garantisiz tamiratı 500-600 den fazla tutacak mı . bunları düşünmek gerekir.

(bu arada benim duydugum internette; AT&T $639 ve Sprint $599 yazmakta. )