şimdi bak ciğerim... ben amerika bir ırktır dedimmi onu bana bir göster? ben demişimki dünyada amerikalılardan başka kafası çalışan bir ırk veya millet yokmu? burayı iyi anla ciğerim...
Birde ben amerikanın tarihi yada yaşayanları hakkında soruda sormadım sen neden böyle bir açıklama yapma gereği duydun onu anlamadım.
ben cahil olduğum için soru soruyorum ama görüyorumki benden daha cahilleri var ki soruya soruyla yanıt veriyorlar (sözüm şahsına değil geneldir)
BİRİSİ BENİM GİBİ CAHİL BİR ADAMA LÜTFEN AÇIKLARMI..! NEDEN BAŞKA BİR ÜLKE, IRK, TOPLULUK, İNSANLAR YADA SİZ NEDİYORSUNUZ ARTIK... DOMAİN ÜRETEMİYOR DA İNSANLAR SADECE AMERİKAYA BAĞLI İNTERNET YAYINI YAPIYORLAR? lütfen biri bana açıklasın...
En basitinden açıklamaya çalışacağım, beni anlayacağını düşünüyorum...
1960'larda Birleşik Devletler aya gitti, Türkiyede bunu söyleyen biri olsa alacağı yanıt aynen söyle; "Biz kim aya gitmek kim"
Bundan 1 ay önce tanrı parçacığı tesleriyle ilgili bir haber vardı, bizim Türk milletinin yatığı açıklama "Yeniyormu bari?", "O kadar milyarlarca doları fakire verseniz ne sevap işlersiniz..."
Birleşik devletlerin bakış açısı; "AYA BİRİ GEDECEKSE O BİZ OLMALIYIZ, BİZ EN İYİNİNDE İYİSİYİZ!!!"
Türkiyenin bakış açısı; "Günü kurtarsak yeter, biz kim aya gitmek kim, bu ülkeyi senmi kurtaracan, aya gidip ne yapıcan l*n? Deli heralde bu

aya gidecekmiş

"
Aradaki fark bariz açık...
Konuya son mesajım.