yaramazkedicik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gözümden kaçmış yazın, pardon. ODTÜ 'den alınabileceğine ben inanmıyorum. "Neden?" derseniz; TRABİS 'i çıkardılar "yeni kurum bu olacak" diye. Ancak daha adam akıllı bir internet sitesi bile yapmaktan aciz bir kurumun Türkiye'nin internetine yön vereceğine ihtimal vermiyorum.

Gavurların bir sözü vardır "İşe Türk gibi başla, Alman gibi bitir" diye. Toplum olarak büyük bir iştahla işe başlarız, gerisi gelmez. TRABİS 'te benim gözümde böyledir. Eğer bir işte ciddiysen, o vakit çalışmalarında o derece ciddi olmalıdır.

Evrak mevzusu kalkar mı bilmiyorum ancak dünyanın bir çok ülkesindeki benzer sistemle işleyiş sağlayan kurumlar bir şekilde evrak ibrazı istiyorlar.
sıkıntı yok hocam.
yönetim kimde kalır orası şuan meçhul, her ihtimal olabilir senin düşündüğün gibide olabilir. Velhasıl kapalı kapılar ardında yapılan hesaplardan habersiziz, trabis amatörlüğüne gelince siteye ilk baktığımda aklıma şu geldi; trabis şartları karşılayan firmalara bayilik verecek, yükü özel firmalara yıkacak paraya bakacak
yukarıda yazdığım mesajlarla beraber trabis hayranı gibi görünmeyelim, keşke odtü şuan vaad edilen şartları karşılasa macera aramak yerine buradan devam edilse.