Milqboys adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Psikolojini anlıyorum ancak sevgilisi olduğu halde bir kıza arkadaşlıktan öte ilgi beslemen her zaman kendi lehine zarar verir kendisine değil burada hatayıda sende görüyorum.

Kız yada erkek farketmiyor hiçbir insan bir başkası için kendini değiştirmemelidir.. Bir terapi almandada fayda olabileceğine inanıyorum çünkü seninle aynı durumu tam olmasada bende yaşamıştım.

Farklı şeyler ile ilgilenmendede fayda var kardeşim örneğin topla arkadaşları bir geziye bir tabiata bir hayvan barınağına vb gidin yani "meşgul" ol yoksa çıkmaz akıldan.
Evet bile bile devam ettim üstüne gittim ve sürekli zarar gören ben oldum. ilk duyduğumda uzaklaşmam lazımdı ama yapamadım. teşekkür ederim önerilerin için yapacağım özellikle psikologa gitmem lazım. şu geçirdiğim dönem beni mutsuz yaptıklarımdan fazla zevk almayan birine dönüştürdü resmen. mutlu olduğum şeylerden bile zevk alamaz hale geldim bir anda "O" aklıma gelince film kopuyor.