Ya bakın sayın kedi... artık yoruyorsunuz beni... her başlık açtığımda zıplayıp geliyor, sonrada özür diliyorsunuz... bilmiyorsanız susun... konuyu okuyun ve anlayın... sürekli saptırıyorsunuz... ben konuşmamak için susuyor, olayın ne olduğunu bildiğimi (ki herkes biliyor pekala), ama burada ne yazıkki konuşulamayacağını söylüyorum... siz gelip yine ithamda bulunuyorsunuz... evet adamlar para basıyor, haklısınız... bende diyorumki, elalemin var, bizim yok, neden milletin uzantısının poposunda dolaşıyoruz, biz bir şey yapamazmıyız bunca yıldır besleme gibi alan adımızı kullanamadan dolaşıyoruz ortalıkta diyorum, siz yine olaya bodoslama girip yine yüklenmeye başlıyorsunuz... lütfen yani... lütfen...
işte bu sevindirici haber... umarım tez zamanda sonuçlanırda, bunca yıldır sömürüldüğümüzün acısını çıkarırız biran önce...
arkadaşım derdin ne?
gidip basalım mı? dava mı edelim, devam eden bir mahkeme süreci var deniyor sen hala yok sidik yarıştırıyorsunuz, yok fasa fiso...
önceki sayfada arkadaş ne güzel örnek vermiş, uk domainler, au domainler hep subdomain olarak alınabiliyor diye ona bile sataşıyorsun...
ha cevap yazılmasını istemiyorsan konu açma o zaman...