Lock53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Oylama devam ediyor konu güncel ,

@WebSitesiAdresi Moda sektörü 1.liğe yürüyor

@Lock53 Ocağına incir ağacı dikmek istiyorlar ondan modaya yönlendiriyorlar yoksa gel kardeş biz burdan bu kadar kazanıyoruz derler mi
Modayı kaldır ordan, yazdıracağın makalelere vereceğin paraya yazık

gel sana satayım domaini sgk dan gir olaya

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bana attığın pm aşağıdaki gibi.

adam senin ne demek istediğini nereden bilsin? sen adama cinsellikle ilgili site aç dedin. herkesin aklına cinsellikle alakalı bir site gelir. adet cinsellikle alakalı bir konu değildir. kadın sağlığına girer.

hala gelip kimseye yanlış bilgi vermem. biraz erdem gösterin yahu. yanlış bilgi vermiş olabilirsin bilmeden. kabullenmek zor mu geliyor?

burada sağlık sitesi olanlar bilir. cinsel sağlık adsense konusunda sıkıntı yaratıyor.

eğer arkadaşa yardımcı olmak istiyorsan "net ol". cinsellikle alakalı bir site aç değilde "adet" ile alakalı bir site aç de ki bi faydası olsun.

adam tutupta cinsellikle ilgili site açsa ve bununla 6 ay geçirse sonra reklam ekleyip 2 gün sonra banlansa ne olacak? ben bu vebalin altına girmem. sen girerim diyorsan bilemem tabi. kolay gelsin.

Cinsellikle ilgili tek makaleden BAN YEDİM. Siteyi full banladılar, bunun yüzünden tüm içerikleri teker teker kontrol ettim. Raporla bildirdim öyle açtırdım.
Unutmayın, Google cinsel içerikli reklam yayınlar ama içerik yayınlatmaz

bLaCkReaLiSt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
okuman yazman yok ise beni neden beni alıntılıyorsun? bu 1.
2. olarak ise adet sence nerde olur?
3. konu ile ilgili balıklama değil senin ki yüzmeden atlamaktır!

Hocam adet konusu sağlık ya da kadın sağlığı kategorilerinde olur.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kendinle neden bu kadar çelişiyosun? insanlar devrik cümle kurabilir anlarım ama sen düşünmeden yazıyorsun. bunu anlayamam. düşünerek yazmalısın. insanlardan senin kafandakileri anlamasını bekleyemezsin. bu nasıl bi egodur?

ben adet olmuyorum. 24 yaşındasın olabilir bu yaşa kadar öğrenmemiş olabilirsin. kadınlar adet oluyor. yani olayın kadın ile alakası var cinsellikle değil. daha fazla uzatma istersen gece gece canını sıkmak istemem.
Hocam haklısın.

------------

Uzun lafın kısası, tartışmaya gerek yok arkadaşlar