by_kar1zma adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
biri arkadaşa siteler nasıl taşınır ve nsler nasıl düzgün şekilde eklenir öğretirse bence bu aksaklıklar daha az yaşanıcak.
bunları bilmeme gibi bir şansları yok sanırım bunları bilmeyen biri bu işlere girmez bu konuda haklı olsanızda sorun değil ama bu şekilde hitam etmek etik değildir tamam olabilir hata sorun varsa sorun cözülmüyorsa burda üyeliğiniz var konusunu açın sorunun ne olduğunu yazın arkadaşlar yardımcı olsun bilgi versin sizde firmanıza bildirebilirsiniz bu şekilde yardımcı olabilirsiniz mesela sadece öneri olarak sundum firmayla bir alakam yok...

tabii ki konunuzda haklısınız buda ayrı bir konu

LazerBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba orhan bey ,
Sürekli bi ilgilenmeme olayını dile getiriyorsunuz para iadesi istediğinizi belirtmişsiniz onun yanına hesap bilgilerinizide belirtirseniz ödemenizi gün içerisinde geçeriz.
meslektaşım size gelince bizlerde problem yaşıyoruz ama sorumluluk almanız en mantıklısı olucaktır şöyleki yeni başlamış olabilir yada bilmeyebilirsiniz bu ayıp bişi değil unutmayınki okumak la öğrenmenin yaşı yoktur eğer bir problem sorun varsa burda sizde konu acın burdan arkadaşlar yardımcı olsunlar size müşterinizin konu açmasını beklemeden yapabilirsiniz...

sizede allah kolaylık versin bu dediğimi sakın ve sakın olaki kötü amaçla yazılmış zannetmeyin sadece sorunu düzeltmeniz acısından yol fikir beyan ettim yoksa art niyetim yok

NOT : NE FİRMAYI NEDE KONU SAHİBİMNİ TANIRIM SADECE DOST TAVSİYESİNDE BULUNDUM HER İKİ TARAF İÇİNDE