Fikir beyan eden herkeze teşekkür ediyorum arkadaşlar. Fiyatın pahalı gelmesi bence arkadaşların domaini es geçmesinden kaynaklanıyor. Ben burada rastgele bir domaini satışa çıkartmışım gibi bazı arkadaşlar siteye 5000 tl nin bile fazla olacağını söylemişler. Ben daha önce de belirttiğim gibi bu fiyatı domaine istiyorum yoksa bende sitenin düşük trafiğinin farkındayım. Aksi halde böyle bir domain ve 150-200.000 hit olsa edeceği paraları r10 üyelerine açıklamam gereksiz olur.
Bu domaini alan kişi sağına soluna 2 adsense reklamı koyup oturup ayda 1000-2000tl geliri bekleyecekse zaten almasın. Şu andan pek farkı olmaz. Bu işi bilen ve iş edinecek kişiye hitap ediyor bu domain.
9 yıldır hobi amaçlı bi deneyimimiz oldu sitemizle. E-ticaretle uğraştığımızdan kendimiz için seo destekli kullandık bugüne kadar ve onlarca sitenin ilk 3 sıraya girmesinde çok önemli katkıları oldu sonhaberler.com un. İhtiyac durumu olmasa yine de satmazdım.
Umarım gerçekten domaini tutup uçurabilecek birilerine nasip olur. Ve eminim ki işi bilen kişiler müthiş bir ilerleme katederler.
ufak bi not: sadece google kaynaklı hit, haber siteleri için çok doğru değil. Google kaynaklı sıralama değişikliklerinde site ciddi etkilenir. Bugün haber7 ziyaretçilerinin %85 i kemik ziyaretçi ve direk sitenin ismini aratıp siteye erişiyorlar. Markalaşmış bir çok haber sitesinin google dışı trafiği çok yüksek rakamlarda. Bu da gözden kaçırılmamalı.