Neye cevap verdiniz, ne anlatmak istediniz ya da bilginizi mi tazelediniz anlayamadım.... ".com.uk" diye bir şey ben duymadım hiç... Sanırım yanlış anladınız siz konuyu... Ben diyorumki "kendi uzantısına sahip olmayan tek ülke biziz" diyorum.... Sanırım yeterince açık... Hangi gelişmişlikten bahsediyorsunuz?... demagojiye gerek yok, bahsini ettiğimiz konu derin bir konu... kimse bi halt yapmıyor, kandırmayalım kendimizi... trabis açılalıda epey bir süre oldu ama haaaaala tık yok... Acaba niye?
Neyse, gelir birileride birilerinin hakkından nasılsa bir gün.
.
sizde yanlış okudunuz, yanlış anladınız... attığınız linkler başka benim söylediğim başka... örnek vereyim daha iyi anlaşılsın bari
HİÇ BİRİMİZİN ŞÖYLE BİR SAYFASI YOK (ama gavurun var... üç kişilik nüfusu olan adaların bile var...)
www.falanfilan.tr
sanırım yeterince açık.... hem öyle "sana bana faydası ne" denmez... Burası Türkiye, bizde Türküz.... biraz sağduyulu olmak lazım diye düşünüyorum.
.
Hayır, siz bizi anlamadınız.
Yukarıda saydığım (en az) 5 ülkede, bizim ülkedeki gibi bir kullanım mevcut.
Yani, falanfilan.tr nasıl alınamıyorsa, İngiltere'de de falanfilan.uk alınamıyor. Falanfilan.co.uk, falanfilan.net.uk, falanfilan.org.uk ve benzeri uzantıları almak zorundasınız.