aspx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
geliştirime süreci artınca modül için belirtilen fiyat netleştirildi 499 dolar'a satışımız devam etmektedir.
gg da hiç satış yapmamış biri bu modülü alıp kullanmaya başlarsa 1 senede çıkartamaz parasını. Faiş fiyatla satıyorsunuz.
gg u kullanan iyi bilir. gg dan para kazanmak istiyorsan ürünleri manuel gireceksin.
hiç bir modül veya program manuel girdiğin ürünlerin inceliklerine inecek kadar detaylı olamamıştır. geliştiriyoruz dediğiniz de bu yüzdendir.
bu tür modül veya programların elbet de katkısı olur fakat ne kadar geliştirirseniz geliştirin hepini toplasan 499 dolar etmez. modülle 10000 ürün atacağıma el ile 500 ürün atarım hem daha fazla kazanırım hem de daha az masrafa girmiş olurum.
Nereden biliyorum? çünkü ben e-ticarete gg da başladım 8 sene önce.
Tavsiyem odur ki bu modülü satanlar insaflı bir fiyat belirlesin ki hem kendileri hem de bu işi yapanlar para kazansın. Ticaret de sürümden kazanmak denen bir şey de vardır
Bana göre sizin ve proticaretin sattığı bu modül 100$'dan fazla etmez.
Kızmaca darılmaca yok. Burası bir forum sitesi ve ben de düşüncemi söylüyorum. Tabi 499 dolar size veya 1 yıllığına 300 dolar proticarete verecek kişi veya kişiler çıkıyorsa kendi tercihi elbet. Allah hayırlı işler versin.