zurbahan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çok haklısınız o örneği sadece taş kırma makinasının araması günde atıyorum 100 dür s4 ün 10m dir. daha çok hit getirebilir anlamında söyledim.
ben biraz daha hitvari bakmıyorum olaya, yani ne kadar burda türkçeye dikkat edemesek de bakıyorum bazıları makale yazarıyım diyenlere, "herkez" , "yanlız" vs gibi bariz, türkçe karaktersiz yazıma alışkanlık dışı ciddi türkçe problemli insanlar.

Yazarlık işi sanat işidir edebiyattır iletişime bakar o sebeble, hiç ilgisiz adama taş makinesini s4 gibi okutabilirsen, sosyal medyada şansın artar. 10m ile 100 olayına girmiyorum çünkü cidden "makale" kelimesi bile anlamını yitirdi bu işler nedeniyle , makale bildiğiniz ispatlı delilli ve çoğu zaman bilimsel alanda yazılan ve denemelerden farkı olan yazılardır. Ama şuanki anlamı 300 kelimeden sonrası çok değerli gibi gösterilen ,içeriğinde topu topu 20 kelime olan bir kısmı da yanlış olan yazılar görüyoruz.
Bu iş sanat ama spam yazıların tanıtım gücü orjinallerde olmazsa tabi ki çöp makalecikler her şeyin üstüne çıkar.

IceBlue adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu belki kalıcı hit sağlar fakat bir makale yazarı olarak dakikalarınızı verdiğiniz bir makalenin c/p veya rewirete lerin arkasında kalması özgün ama nereye kadar özgün sorusunu da beraberinde getiriyor.
Üstte dediğim gibi olay emekten çok artık tanıtıma bakmakta. Uzun vadede, elması çamura da atsanız yine elmas kalacağından sağlam temelli olarak duracaktır.

Ucuz etin yahnisi olayı her dalda geçerli, sahteler yazılımda da pazarlama taktikleri ile çok satılabiliyor ama devran dönünce yine herkes orjinale dönecektir.