Tamaiyle online raporlar sunan
http://www.webtraffiq.com trafik analiz uygulamasını, sağlıklı rapor alamayan arkadaşlara tavsiye ederim. Bir script kodu sitenize eklediğinizde tüm raporları size özel bir arayüzden online olarak alabiliyorsunuz. Hangi arama motorundan hangi kelime aranarak sitenize ulaşılmış vs. oldukça detaylı analizler sunuyor.
İsyan etmek de bence mutluluğa engel oluyor. Kötü bir şey olduğunda hep kendimden daha kötü durumdaki insanları düşünüp halime sukrediyorum onlar için dua ediyorum. Mutluluk aslında hem çok yakın hem dünyalar kadar uzak. Yani sırtımız gibi. Aslında kendi vücudumuzun bir parçası ama bize dünyadaki en uzak nokta..
Her insan mutluluğu hak ediyor. Şuan ki ruh halim, bir gün mutlu, bir gün mutsuz.
Mutluluğumuza engel olan Güvendiğimiz insanların bize karşı değişmeleri, mutluluğumuza engel olan istediğimiz her şeyin olmaması gibi..
Sınavlar çeşitli.. Gönülden istediğimiz şeylerin olmaması, bu bizim bir sınavımız ve Sınavlar çeşit çeşit..
Bunlarla savaşıyorum fakat gel gelelim, canımızın yanması...
Bazen kendi yoluma bakıyorum, mutlu oluyorum, iyiyim. Bazende canımı yakan şeylerle savaşıyorum tekrar tekrar. Tabi bu bi yönden yanlış, bi anda silip atmamız lazım herşeyi.
Bu hayat bizim, bi başkasının değil. Ve Ömür her an tükeniyor arkadaşlar.
Selametle
Ömür her an tükeniyor ve biz bunu hiç düşünmüyoruz. Çocukken kafam boştu haliyle daha çok şey düşünebiliyordum. Hayal gücüm daha genişti. Saçmalama katsayım daha yüksekti. Ama çocuktum işte. Yaptığım en kötü şey belki de birine "aptal"] dememdi.. O zamanlarda düşünüyordum bu büyükler(annem babam dayım gibi genelde 20 yaş üstü olan kişiler) nasıl bu kadar büyümüşler? Acaba büyük mü doğmuşlar? Onlar da bebek olarak geldiyse nasıl bu kadar bu dünyada gün geçirmişler? Ne yapmışlar ne etmişler? Hep bunlar geliyordu aklıma.. Ama simdi anlıyorum ki günler çok hızlı geçiyor felaket bi hızla hem de. Ve hayatımda yaşadığım canımı sıkan şeylere" sen kimsin sen nesin de benim üç günlük hayatımdaki altın gibi gram gram alabildigim mutluluğuma çomak sokuyorsun! Bunu çoğu zaman diyorum ve takılmaması gereken şeyleri hiç mi hiç umursamıyorum..
GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi