abicim sende öyle bir yazmışsın ki , sanki ben kurumunuzu küçük düşüren bir cümle sarfetmişim. cümlemin sonunda affolayı belkide yanlış anlayabileceğinizi düşünerek yazmıştım ama affedilmedik belliki.

-telefon olayında ki yorumunuza katılmıyorum, hala dünyada en hızlı iletişim aracı telefondur. ve müşterilerimiz bize nasıl telefonla ulaşıp sıkıntısını anlatabiliyorsa ,sizin müşterilerinizinde ,size telefonla ulaşıp sıkıntılarını aktarması doğal değilmidir.

- ayrıca bir hizmet kuruluşusunuz ve hizmet veriyorsunuz, ama sanırım personel sıkıntısındanmıdır bilemiyorum,sanki her işi 1 kişi yapıyormuş gibi bir izlenime kapıldım. bence müşteri hizmetleri için ayrıca bir departman olmalı, her insan sorun anında heyecanlı ,sinirli olabilir, bilemessiniz bunu, dolayısıyla işleri yapan teknik adam zaten sorunla uşraşıyordur ve gergindir,üzerine arayan gergin bir müşterinin, halinden anlamayabilir. umarım anlatmak istediklerimi anlatabilmişimdir.

- ayrıca benim sitelerim hala çalışmıyor, sitelerimin arasında wordpreste var,html olanda, normal scriptlerde

AFFOLA