AlanAdiHost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hyper-v kullanmanı tavsiye ederim yanlız yok dinamik yok bombastik ram bilmem neyine aldırış etme hyper-v deki olay en iyi özellik 4 gb ram açtıysan 4 çekirdek verdiysen onu kullanır ana sistemde 32 gb ram var ise 4 gider ama ana sistemdeki cpu değerli %100 değerlere vurmaz ücretsiz ve kafa ağırtmayan başka sunucuya taşıdığında rahatlıkla restore edebilceğin bi sanallaştırma yazılımıdır halen kullanıyorum destek istersen bul beni

not : birileri demişki linux tarafından pek randumanlı değil yahu alanadihost.com.tr 3 aydan beri hyperv üzerinde sorf yapıyor işi bilmiyince her kafadan bi ses çıkıyor neyse
Merak ettiğim bir konu var. Hyper-V'de bir sanal sunucu oluşturalım ve buna 8GB bellek ve 2 çekirdek verelim. Ben bu oluşturduğum sanal sunucuya centos ve cpanel kursam film sitemide oluşturduğum sanal sunucuda barındırsam. Daha sonra Hyper-V platformunun bulunduğu makine yani 32GB bellekli fiziksel sunucumuzdan filmlere altyazı gömmek için render alsak benim sitemin bulunduğu sanal makine etkilenir mi? Render alırken işlemciyi köküne kadar kullanıyor programlar. Bilgi verebilirseniz çok sevinirim.