crazycoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anladim hocam demek istediginizi hani bir yerden de baslamak lazim simdilik aspx gidicek gibi ama benim amacim da sizin gibi universitede firmalara site yapmak. Bunun icin yazilim bilmeme de gerek yok aslinda acik kaynak bi dolu script var ucretli ucretsiz alir kullanirim ancak gerektigi zaman musterinin istegine gore bazi yerlere orada mudahale etmen lazim aslinda ikisi de sart ben de php den yanayim ancak su an aspx ogrenmem daha kolay olucsk benim acimdan...

Abi bir de musterileri nasil ayarliyordun yanii gidip kendin mi konusuyordun? Fiyat olarak ne kadar istiyordun mesela? Mahzuru yoksa ozel mesaj veya burdan yazabilirmisin?
Tamamen mantık, zevk ve tercih meselesi dediğim gibi. Ben asp.net ile uğraştığım zamanlarda ölüyorum sıkıntıdan. Patlayacak gibi oluyorum, bitse de kapatsam diyorum yani. Aynı şekilde windows sunucuda da öyle. Şu anda elimde bir windows bir de linux olmak üzere iki web sunucusu var örneğin. Bu lanet windows sunucusundan çektiğim kadar hiç birşeyden çekmedim. O yüzden toptan nefret ediyorum yani windowstan da, windows altyapısı kullanan tüm sistemlerden de. Kısacası forever open source, forever php