AnSaNeRi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yav ne yaptınız . Tamam muslera çok iyi kalecide başka kaleci mi yok ?
Diğer takımlar ne yapıyor ?
Elbet bulunur . Ben onurunda musleradan asagı kaldıgını düşünmüyorum.

Ki Adriano ve Alexis Sanchezden bahsediyoruz şu an transfer listesine koysalar hangi takım istemez bu bölgelere ihtiyacı olan ?
Adriano ve Alexis bizim takıma ayak uyduramaz adriano bekten çok sol kanat gibidir geriye dönmez. Barcelona takımı alışık sürekli ofansif oynamada bize gelince bu adamlar yaptığımız kontra ataklara ve yediğimiz kontra ataklara ayak uyduramaz ki gördük bayern maçında topla oynama yüzdesi çok yüksekte olsa kontra ataklarda sadece 2 stoper kalıyor geride.Sneijderde gördük bu örneği bu oyuncular atak yapmaya alışık oyuncular topu kaptırınca koşup hamle yapan oyuncu tipleri değil, ancak biz hem atak yapıyoruz hem savunma yapıyoruz.Bana göre bu takımda her bölge doldurulur ama kaleciniin yeri doldurlamaz.Ha verirlerse 40 milyon tabi neden olmasın.Ayrıca Adrianoyu sol bekte oynattın diyelim, Sanchezi nerede oynatacaksın? Takımda kanat yok.Melo defansif orta saha, Hamit selçuk göbek,Sneijder Ofansif orta saha,Sanchez sağ kanat , sağ açık , nadirde osla forvet oynuyor.Bu oyuncu bize lazım değil.