Lock53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam , türkçe içerikle beraber arada ingilizce içerik girsem nasıl olur ? Bu arada LİNK galiba buradaki gibi bir çevirme yaptığınız araya "not" attınız tamam ben demek istediğinizi anladım birde sizi çok samimi buldum r10 dan arkadaşlık isteği attım
Eyv.hocam onayladım. Aynen öyle yaptım, ulan dedim bu enter a entern't olmaz herhalde dedim, baktım başka nt atacak bişi de yok, bastım enter ın önüne not ı

Konuya dönecek olursak, Türkçe sitenin içine ingilizce içerik eklemek, salatalık bahçesindeki patlıcana benzer. (bana göre tabi) Şimdi ingilizce diyorum, foruma detaylıca baktıysan ingilizce içeriğin iyi kazandırdığı çokça yazıyor.

Sağlıkta cinsel sağlık olayında dikkat et derim, zira yazıların resminde cinsellik içeren bir foto vb. görürse google banlıyor (yaşadığım için diyorum) Anahtar kelime aracıyla bi bak derim.

Uzun lafın kısası, forumda çok kaliteli insanlar var adsense hakkında bilgi sahibi, hangi sektörün iyi kazandırdığı yönünde bilgi/tüyolara sahip kullanıcılar var. Makaleleri detaylıca bi karıştırırsan işine yarar bir şeyler bulabilirsin.

Bu arada, SGK siteleri de iyi kazandırır hocam, hele bi konu yakaladın mı günde 200 dolar kazanman bile mümkün (bi kere yakaladım intibaktan:P )
Hatta sana iyi bi domain bile satabilirim