Para kazanamazsınız demek istemedim. Sadece bir dönem, sağlık sitelerindeki tbm çok yüksek olduğu için, ingilizce bilen bilmeyen herkes sağlık sitesine yönelmişti (Türkçe de vardı tabiki). Ve bir çok kişi hüsrana uğradı, para kazanamadı. Yorumum bu durumdan kaynaklı.
Tamam , teşekkürler hocam

Aklımda bulunacak
ilk olarak konu sıkıntısı çekilmediği için diğer yandan güncel güzel bir konu yakalarsanız güzel hit ve ücret alabiliyorsunuz.
Aynen bende konu olarak rahat olabileceğimi düşündüm , zaten şuanda hocam sektörler arasında eleme yapmaya başladım gibi bu hafta karar verip mayısın 2.haftası büyük ihtimal siteyi açıcam
Hocam sana verebilecek olduğum en büyük tavsiye ingilizce içeriğe yönelmen ve hangi sektörü seçecek olursan ol, o sektörün içindeki TEK BİR KONU üzerine yoğunlaş.
Örneğin;
technology: 45.500.000 aylık aranma var.
Alt olarak: technology news - 368.000
information technology - 5.000.000
health: 83.100.000 aylık aranma.
Alt olarak: health articles - 246,000
health care - 13,600,00
Google bilgi veren siteleri sever ve üste taşır. Özgün ingilizce içerikle bir süre sonra amacına ulaşabilirsin.
Not: Ama bak yine söylüyorum "Please not enter the fashion business."

Translatecem anca bu kadar anladın sen demek istediğimi
Hocam , türkçe içerikle beraber arada ingilizce içerik girsem nasıl olur ? Bu arada
LİNK galiba buradaki gibi bir çevirme yaptığınız araya "not" attınız

tamam ben demek istediğinizi anladım

birde sizi çok samimi buldum r10 dan arkadaşlık isteği attım
sağlık'ta 'cinsel saglik' diyorum ama cinsel sağlik dediysem sizde cinselsaglik.com olarak algılamayın, alt kategorileri bulun oralardan kendinize bir yer belirleyin.
Yemek tariflerinde ise ilk önce paravan bloglarla giris yapin ana domaine daha sonra giris yapin.
Evet güzel bir fikir olabilir alt kategori olarak , fikir için sağolun hocam,
yemek tarifleri pek yakın bulmuyorum ama kız kuzenlerime veya kız arkadaşlarımın birine öğretip %50 bir ortalık payı yaptırabilirim