erroy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şunuda söyliyeyim belki yeri belki de değil sahiplenmek isteyenler için hayvan bakmak çok büyük fedakarlık ister, yemini suyunu koyarım çeker giderimle olmaz bu işler, hasta bakıyormuş gibi tuvaletini temizlersiniz, sevgiliniz gibi ilgi ister, kafanıza göre onu bırakıp her yere gidemezsiniz, kızışma döneminde vah halimize dersiniz, bahçeniz yoksa dışarıya çıkmak için içi gider gezdirmeniz gerekir, tüyleri dökülür temizlemeniz lazım, bazen bir şeyler dökebilir hazırlıklı olmalısınız, bir daha yapma dediğinizde bön bön yüzünüze bakar, evde deri koltuk vb. birşeyler varsa kısa zamada deneme tahtası gibi delik deşik olur ve daha niceleri ama içinizde gerçek sevgi varsa üstesinden gelirsiniz yoksa zaten en fazla 1 gün dayanırsınız.
Anlatmak istediğim de bu. Fakat bazı kendini zeki sanan ve benim yavru bir kedi üzerinden ticaret yapacağımı sanan arkadaşlar nedir ki muhalif olayım, dur şunun façasını bozayım diye mesaj yazıyor. Bilmiyor halbuki o paranın ne için kullanılacağını. Mantıklı bir şeyler yazdığınız için teşekkürler.

Ek olarak cevap vermemiş olmayayım diye söylüyorum: Bu işin ticaretini yapıyor olsaydım foruma daha önce birçok konu açardım. Böyle düşünen arkadaşlar arayabilirler forumda.