Merhaba,

Güzel yorumlarınız için ve Trustlayer'ı tercih ettiğiniz için çok teşekür ederiz birlikte uzun yıllar çalışmak ve size her zaman kaliteli hizmeti sunmayı hedef ediniyoruz.

Satışlarımız devam etmektedir, VPS ihtiyacı olan ve kalite ve hızlı desteği ön planda tutan arkadaşlar için kaçırılmaz fiyat ve özellikler..

ebulfeth adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir adet gold pğaket alındır.Suana kadar hiçbir sorun yasamadık bir haftadır ve verimliliktede gözle görülür etkiler yasadık.Acıkcası ilk bir kaç gün gerileme bekledik sitelerimizde sansımıza oda olmadı.Tasımada v.s zerre hataya rastlanılmadı.İşin ehli arkadaslar.Tavsiye ederim.
RumbleFish adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Trustlayer, ile çalışmanın farkını ilk hafta zaten anlamanız mümkün değildir.

Günler malum ki çok çabuk geçiyor fakat teknik destek 24/7, müşteri memnuniyeti 10/10, % 99.9 uptime sunucular, ve her konuda kendilerinin imkansızlıkların'da bile imkan yaratarak size kusursuz bir hizmet sunmaları da tabi bunun ekstra bir güzelliği, bende aynı zaman da kendileri ile uzun bir zamandır çalışıyorum ki hiç bir sorun ve problem yaşamadım ki yaşayacağımın söylenilebilir olacağını düşünmüyorum.

Ucuz fiyat, iade garantisi, sorunsuz hizmet, müşteri memnuniyeti, % 99.9 uptime, 24/7 destek her konuda mükemmeliyetlik söz konusu tavsiye edilebilecek hat safa'da.