Merhaba Değerli r10 yönetimi.
Geçen gün bir konu açtım 2tblık sunucu alacaktım ve eleman bana pm gönderdi.
bir müşterisinin sunucuyu kullanmadıgını ve 1 adet stok düştüğünü söyledi.
Bana Gönderdiği Pm
Sonra beni telefon ile aradı ve 2saate yakın konuştuk. Kendini övdüde övdü yok arabistana gittim. anlaştım arabistan lokasyon satışını türkiyede ilk ben yapıyorum..
Felan Filan..
Ödemeyi Önce işbank hesabını vererek yapmamı söyledi. Sonra ise fikir değiştirdi iş bank hesabımız bloke dedi ve garanti hesap no verdi.
Kesin işbank kendi real hesabıydı

Allahtan onuda aldım.
Bana ticket ile işbankası numarasını gönderdi ve sonra ben parayı ödedikten sonra ticketi sildi akıllı olacak şahış (:
Arkasından iz bırakmak istemiyor.
Ticket ile bilgileri bana email adresime gönderdiğini söyledi.
Buyrun Caps:
Email adresime tıkladıgımda ve gelen bilgilere baktıgımda resmen dolandırıldıgımı anladım...
Gelen Bilgilere Bakın bi
Alıntı
ÝNG-X3450-8G
Main IP: 37.220.18.138
Root pass: 14050004020
IP address allocation:
37.220.18.139
37.220.18.140
37.220.18.141
ServerName: planet**.net
WHM Access
=============================
http://xxxxx:2086
Username: root
Password: 14050**
Custom DNS Server Addresses
=============================
The custom DNS addresses you should set for your domain to use are:
Primary DNS: planet**.net
Secondary DNS: planet**.net
You will have to login to your registrar and find the area where you can specify both of your custom name server addresses.
After adding these custom nameservers to your domain registrar control panel, it will take 24 to 48 hours for your domain to delegate authority to your DNS server. Once this has taken effect, your DNS server has control over the DNS records for
...
Verdiği Tüm Bilgiler Fake. Sitesinin Panelinden Giriyorum
Sunucu Bilgileri:
Alıntı
Kullanıcı Adı/
:
administrator.vm
Şifre
:
14050004020
Olarak gözüküyor. ama gönderdiği emailde ise kullanıcı adı farklı ..
Yani kısacası ince bir ayrıntı ile kendini çok iyi ele verdi.
Sonra telefonunu aradım..
Adam profesyonel. Telefonunu kapalı bir telefona yönlendirmiş. Aradığım dakika başka telefona yönleniyor yazıyor ekranda ve oda kapalı diyor (:
Midem bulanıyor bu yazıları yazarken 100TL için oynadıgı oyunlara bak of Allah belanı versin senin (:
İşin iyi tarafı ise Bu Mal Herifin Benim Emniyette Çalıştığımdan Haberi Yok
Kendimi Başı Boş Birisi Olarak Tanıttım İş Gereği Sanalda Takıldığımız İçin.
Neyse Artık Konu 100tl değil konu bana yaptığı şerefsizlik.
Kendini sivaslı olarak tanıttı. Üzülüyorumki Güzelim Memleketin Adını Batırdı Yaptığı Bu Hamle İle.
Şimdi bu konu açıldığında hemen arar beni, kardeşimmm kardeşimmmm şöyle oldu.. böyle oldu... anam kalp krizi geçirdi... gibi soyut yalanlara başvurur
Şuan hafta sonu ve yarın göreve gittiğimde kahvaltıdan önce yapacağım ilk işim bu elemana soruşturma açmak olacaktır.
Ayrıntılı Materyalleri Altta Paylaşıyorum..
Elamanın Profil Linki:
https://www.r10.net/members/62959-aynursalep.html
Banka Dekontu:
Not: Mesleğim Gereği Kendi Şahsi Bilgilerimi Gizledim.
Beni Dolandıran Şahısın Telefon Numarası:
0553 363 56 20
R10'NA TAVSİYE:
Sevgili r10 ailesi ve root admine;
Lütfen sitene her önüne geleni üye yapma....
Her önüne gelen zibidi host firması açıyor ama siz r10 olarak şunu nasıl dikkat etmiyorsunuz?
Benim şahsım adına bir sitem var ve benim sitem Türkiyede Değil Branşında Dünyanın En Büyük Sitesi.
Benim siteme üye olanların ben email adreslerine kadar kontrol ediyorum. doğruluk payı olması için...
Ama sizler
nick@siteismi.com olsun yeter diyorsunuz..
Lütfen beyler Şunu İyi görün......
Eğer bir host firmasına üyelik verecekseniz Lütfen o adamın sitesi alexada dünyada sıralamasında ilk 500.000de ise verin yoksa üyelik vermeyin....
Eğer adam gerçekten webmaster ise ve işini iyi yapan birisi ise ve r10'u hak ediyor ise sitesi ilk 500.000de olmalı... aksi taktirde görüyorsunuz.
Adamın sitesi 12milyonda ve sinek küçük ama mide bulandırıyor...
Sizden son isteğim var ben bunu yarın evinden aldırırım yasal işlemler ile ve lütfen profilini banlamayın gelsin burada biraz ağlasın bakalım ne dicek? Gerçektende Hostcu Yalanlarından Birtanesinimi Uyduracak?
Saygılar