Hocam tekrar çok teşekkür ediyorum zaman ayırdığın için gerçekten mükemmelsin...
Kız arkadaşım bilmiyor çünkü oda buralı değil tatil için geldi oda.
Ataşehir'e neden geri dönmek istiyorum öyle bir isteğim yok ben Çekmeköy'den direk Beykoz tarafına gidiliyor mu gidilmiyor mu bilmiyorum o yüzden öyle dedim.
Ben Üsküdar güzergahını değil de direk Çekmeköy'den Kavacık güzergahını izlemeyi düşünüyorum. Çekmeköy'den Kavacık'a, Kavacık'tan Anadolu Kavağı bu daha mantıklı geldi bana. Hem Ataşehir'e dönmemiş oluruz.
Sen Üsküdar üzerinden süreyi söylemişsin ama bu yoldan süre ne olur acaba onuda öğrenebilir miyim?
Kesinlikle Yoros kalesi içinde ki o linkini verdiğim yere gideceğiz zaten istediğimiz yer orasıydı.
Yani çekmeköy kavacık daha mantıklıdır biran ataşehirde tekrar geri dönmenizi iş amaçlı düşündüm.
Normalde üsküdar beykoz hattında minimum ben 35 dakikada gidiyordum ancak her zaman süre zaafı tutmuyor maalesef çünkü otobüsün takıldığı noktalar var örnek beylerbeyi çengelköy vb. yerler. Üsküdardan beykoza otobüste direk basıp gidiyor çekmeköyden kavacığa geçiş gibi olmazda ayakta gitmeyin kesinlikle çünkü otobüs çok virajlı yollardan çok dolu olarak gidiyor..
Tabiri caizse otobüste akraba evliliği yapmadan inemeyecekmiyim diyen insanlar çok
Eğer sarı dolmuş ile giderseniz daha hızlı daha rahat hatta yönlendirme konusunda daha iyi olur 4 lirada ücreti vardı şuan ne durumda bilemiyorum. Sarı dolmuşlarda üsküdar iskelesinin orada kalıyor beykoz hattı otobüsünün yanından baktığınız zaman dolmuşlarıda görürsünüz zaten.
Yinede tercih olarak size kalmış birşey (: İster çekmeköyden ister üsküdara geçip oradan gidersiniz.