Merhabalar,

Konuyu açtıktan sonra açıkcası hiç bu kadar ilgi göreceğini düşünmemiştim.

Mesaj kutuma bakıyorum 72 tane mesaj bulunuyor. Bunlar dan zaten 4 tanesi Like diğerleri hep özel mesaj yani sırf şu konudan geliyor.

10 tane ile sınırlandırmıştık fakat bakıyorum ki 68 tane site gelmiş bu demektir ki sanıyorum 4,5 gün bir çalışma deek hemen hemen eh yani bugün pazar dün akşam 4 arkadaşımıza yardımcı oldum ve sabah saat 7'de yattım.

Bugün de halledebildiğim kadarını halledeceğim artık, konu ile ısrarcı olmazsak çok memnun olurum. Tek başıma olduğum için her yere yetişmem söz konusu olmayabilir.

Durumu olan insanları iyi kötü biliyorum forum üzerinde 600 TL verip de çalışma yaptıran arkadaşlarımız bile bana PM atmış.

Bu sorun değil. Ancak diğer arkadaşlarımızın HAK'larına tenezül etmeden bir şeyler yapsak çok daha güzel olur.

Konuyu açtıgım zaman ilk mesajımı okuyup da dönüş yapanlar zaten kendilerini belli ediyor.

Tekrar diyorum konudan bana maddi/manevi hiç bir şey gelmiyor ve istemiyorum'da bu gibi sorular sormayınız.

Gösterilen ilgi'den ötürü ve değerli yorumlarınız için'de çok teşekkür ediyorum hepinize eksik olmayın sağolun.