Hocam öncelikle geçmiş olsun,
Benimde sizin gibi kulağım uğulduyor hatta sabah kalktığımda kulağım akmış için pis sıvı dolmuş bir şekilde uyanıyordum, sonrasında okula giderken falan çok şiddetli derecede ağrımaya başladı, bekledim geçer diye ama 1 hafta oldu geçmedi. En son hastaneye gittim ve doktor kulak zarımda yırtılma olduğunu ve ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Tabi şok oldum hemen eve geri geldim işte ailemle falan konuştum özel hastane abartmış olabilir dediler ve samatyaya gittik ordada hemen hemen aynı şeyleri tekrarladılar. Sonunda orta kulak ameliyatı oldum ( bu ameliyatta felç kalma riskiniz var, doktorum uyardı beni ) Ben ameliyatı kabul ettim ve çok şükür başarılı geçti. Ameliyat sonrası çektiğim acı ve ağrıyı Allah kimsenin başına vermesin, kelimelerle anlatılmaz yani hocam, acıdan ağlayamaz hale gelmiştim artık gerisini siz düşünün
Yazı biraz uzun oldu ama çok önemli bir konu ve asla göz ardı edilmemesi lazım, tavsiyem doktora gitmeyi ertelememeniz. Çok çok geçmiş olsun inşallah önemli birşey yoktur hocam..