Merhabalar,
Değerli arkadaşlar
SEOExp kullanan var mı aranızda? Biliyorsunuz ki BHSVPS'dekilerin başarı oranı çok düşük. Örnek olarak Senuke verilebilir.
Kullanan varsa lütfen yorumunuzu eksik etmeyin.
Teşekkür eder, saygılarımı sunarım.
Merhaba hocam, Seoexp'in bir kaç seminerine gitmiştim ve bizzat kurum eğitmenleri ile görüşüp tüm programların anlatıldıgı seminere katılmıştım. Seminer sonunda herkesin tek sorunu şu oldu -
Peki bunların eğitim desteğini sağlıyormusunuz ? . Bunu sormamızın sebebi her ne kadar programlar çok ayrıntılı olması olmasada
asıl sebep Eğitmenin Pasif kalmasıydı öyleki programların demo videoları bile daha bilgi veriyordu, ne biliyim orada bize daha çok ticari görüntü bıraktı, ee bu iş bedava değil tabi ama insan en azından sattığı bir şeyin arkasında tam durması gerekir. Eğitime gelince 1 yıl alanlara videolar veriyorlarmış ha ne kadar etkili bilmem ama ben o gün Vazgeçtim almaktan. Traffik Buster'a gelince 1ay önceydi sanırım 1-2 hafta içinde aktif olacağını söylemişlerdi hala aktif olmamış, aktif ederlerse bakalım neler sağlayacaklar. Seoexp'deki programların kullanılmasını full sorunsuz biliyorsanız kesinlikle satın alın derim fiyat yönüne gelince çok pahalı gibi yorumlara katılmıyorum programlarının özelliklerini göz önünde bulundurunca