Herhangi bir sistemin fiyatlarına laf söyleyecekseniz "AHANDA BURADA DAHA UCUZ" diye link vereceksiniz ki söylediğinizin bir anlamı olsun. Yoksa şu söyledikleriniz çokça boş duruyor. O da bende saklı diyecekseniz, fiyat karşılaştırması yapmanız saçma
Dostum ben senin sistemine laf söyledimmi.Sistem güzel dedim üstüne beğenmesen kötü derdim.Zaten r10'da emin ol birşeyler bilen gelipte buraya ulu orta yazmıyor.Ben onu söylemek istedim.Ve zaten burada versem bunun bir özelliği kalmaz.Ancak belki piyasa düşer.Hem link satanlar hem bu tür programları satanlar inan bana kalem bile satamaz buralarda.
Bu yüzden değilmi projelik siteleri olanlar çöp sitelerden daha az kazanıyor.Veya adam kaliteli iş yapıyor ama birileri daha kötüsüyle daha fazla satış yapabiliyor.Bazı bilgilerin bilinmemesi daha iyidir.Hem burada satış yapan arkadaşlar mağdur olmazlar hemde piyasa ölmemiş olur.Ama sen sistemi kötülüyor diye düşünüyorsan oda senin düşüncendir birşey diyemem.Ben sadece bir yorumda bulundum olay budur

.