Line adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bizim tıpta okuyan tanıdıklar çalışanlardan çok para alıyo nerdeyse .Garip bi durum.
Tıp okuyan öğrenci sayısı çoğaldığı için mi acaba ? Ben bulamadım, 3 arkadaşımın da zor durumda olduğunu bizzat biliyorum...

syf01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nasıl bir yurt ben anlamadım hocam. Tamam maddi durumları kötüde arkadaşınız nerde kalıyor? Devlet yurdunda kaldığını zannetmiyorum benim zamanımda 100 TL bir şeydi devlet yurdu. Hadi orda yer bulamadı cemaat yurtları var durumu olmayan bir çok kişiye bedava evlerde yer veriyorlardı.

Ayrıca sizler zeki adamlarsınız özel ders neden vermiyorsunuz?
Özel yurtmuş, devletinki çıkmamıştı vaktiyle. Cemaat durumunu da biliyorsunuz (ben fen lisesindeyken bile) çalışma zamanını düşünmüyorlardı. Yok o programı bu programı, muhtemelen bu sebeple ayrılmıştı yılın başlarında oradan. Ve orası da buradan ufak miktar az alıyordu ücreti...

O neden vermiyor bilmiyorum ama dediğim gibi TUS dershanelerinden sonra tıpta özel ders alan kaldı mı merak ediyorum... Şahsen ben LYS matematikten verebilirim ancak o bile değişiyor sürekli, yine de bir hatırlatayım ben kendisine...