Site Adresi : www.divxzamani.com
Site Sayaç : http://www.sayyac.com/tr/stats/unique_visitors/nyz
Sitenin aylık getirisi: Yok
Kategori, sitenin içeriği nedir: Dizi ve Film (Film ağırlıklı)
Günlük hit sayısı, kaynak link: 1k ya yakın ve üstü
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Hepsi
Hosting dahil midir: Ocak 24 üne kadar 1 yıllık alındı
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır.
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: DLE
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır.

Arkadaşlar siteyi açtım ve istediğim gibi ilgilenemedim. Bu yüzden satıyorum. Arkadaşlar tasarımı cidden çoğu kişinin hoşuna gidebileceği türden. Siteyede çok uyarladım. Moderatörüm cidden iyi çalışıyor. Günlük 10-20 konu açıyor. Kendi uploadı . Ocak 2013 tarihinde açtım siteyi. Ocak 2014 e kadar domain ve host ücreti ödendi.Film konularını özetini falan hep kendim yazdım özgündür. O yüzdende google çok erken sevdi ve indexledi. Açtığım konularda da özgün oldukça üstlerde oluyor. Seo ayarları falan çok üst düzeydedir. Yakın zamanda 1 k hite ulaştı ama hiç ilgilenmeyince zevki çıkmıyor o yüzden satıyorum. host+domain 40-50 lira. 6 k üye var sitemize 1 k ya yakın tekil hit birde o tasarıma çok rahat değecek bir fiyat.Siteyle ilgilenmediğim için hitte düşüyor malesef. Kaçırmayın derim hazır site biraz ilgilenin seo ayarları çok uygundur hemen yükselecektir garanti veriyorum. Konular hep özgündür filmlerin konularını falan ben yazdım hep. Sizde biraz ilgilenirseniz çok yakın bi zamanda 4-5 k ya çıkacaktır hit. iyi günler