foreverseo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benımkı daha yenı bu sene dokulmeye basladı. İşlem baslamadan once kesın sonuc soyluyorlar demı cıkar veya cıkmaz dıye. Belkı cıkabılır derlerse sansa kalırda ısımız o yuzden sordum sonucta buyuk para gıdıyo
foreverseo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benımkı daha yenı bu sene dokulmeye basladı. İşlem baslamadan once kesın sonuc soyluyorlar demı cıkar veya cıkmaz dıye. Belkı cıkabılır derlerse sansa kalırda ısımız o yuzden sordum sonucta buyuk para gıdıyo
Saç çıkartma diye bir durum yoktur, kökler damarla beslendiği için vitamin veriliyor ve kökler güçlendiği için dökülme duruyor, ama araştırdığım kadarı ile geçici bir çözümmüş. Bence mantıksız diyelim ki 1 sene içerisinde 3.000 tl harcadınız ve dökülme daha sonra tekrarlarsa paranız boşa gitmiş olur. Onun yerine saç ektirirsiniz fazla seyrekleşirse.

2000-3000 tl ye saç ekimi olacağını düşünmüyorum bizim bir arkadaş 4000 tl ye ektirmişti ve fırça gibi saçı vardı ama peruk gibi doğal değil ve uzamıyor, bir arkadaşımda 10.000 tl ödedi saç ekimi için kök ekimi yaptılar ama saçları hala çok ince ve seyrek. Sizin dökülme genetik mi?