Net bilgim yok ancak az çok yardımcı olmaya çalışayım beykoz tarafında oturan arkadaşlar konuya vakıf olursa daha iyi olur. Şimdi ataşehir derken ataşehir merkezmi yada ataşehir içi içerenköymü yada kozyatağı ilerisinde kalan e5 üzerimi tam olarak ataşehirin neresinde olacaksın ? Noktalar birbirine çok yakın olmasına rağmen çok karıştıran olabiliyor ve çekmeköyün tam neresine gideceksin örneğin sapak yada merkez vb. ?
Normaldede ataşehir e5 üzerinde kaldığı için kime sorsan üsküdara geçmen gerekeceğini belirtecektir. Ataşehirden üsküdar üsküdar otobüs terminalinden 15H beykoz hattına bineceksin. Beykoz ortaçeşme son durağında inip anadolu kavağı otobüslerini sorarsın aynı duraktan kavağa giden otobüsler var ama çift bilet kesiyorlardı bildiğim kadarıyla.
11 bt yada ct olması gerekiyor ataşehirden çekmeköye yakın geçiyordu sanırım.. Mekan konusuna gelince maalesef şuan birşey diyemeyeceğim ama akşam detaylı bakıp bilgi vereyim. Kavağa kadar değil ama kavağa pek yakın sayılmasada akbaba mahmutşevkeptaşa gibi yerlere kadar gitmiştim.. Burada eksik yada yalnış bilgilerimde çıkabilir konuya bakan arkadaş olmazsa ben kendim akşam detaylı bakıp bilgilendiririm.
Öncelikle çok teşekkür ederim hocam cevabın için.
Ataşehir otogara ben ineceğim otobüsle. Oradan gerek otogardan gerek otogara yakın bir yerden artık nerden varsa bineceğim otobüse. Çok uzak mı acaba taksi ne kadar yazar?
Sapak mı merkez mi bilmiyorum ama villa tipi site gibi evler varmış sorarım onuda. Çok büyük bir yer mi ki burası?
Ben Anadolu Kavağına gitmek için önce Çekmeköy'den Ataşehir, Ataşehir'den Üsküdar, Üsküdar'dan Beykoz... Bunları yapmam kaç saatimi alır peki? Çekmeköy'den Anadolu kavağına gitmem ne kadar sürer? Şimdi sabah erken çıkacağımız için açlıktan ölmeyelim birde.