Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ingilizce tercüme tercüman vs iyi para kazandırabilir adsenseden.Başka nasıl paraya çevirirsin siteyi iyi araştırman gerek .İyi analiz yap mesela aylık 500 tl-1000 tl seni kesermi ona karar ver site para getiricekmi.1 seneyi gözden çıkar baştan bu iş için.

herkesin kendine göre yöntemi var.Ben organik hit ve sosyal medyayı kullanmayı severim.
Bana kalsa siteye ingilizce-türkçe sözlük bile açarım.
Facebook sayfası açarım İngilizce öğreniyoruz diye. Siteye yüklediğim resimleri paylaşırım.
Açılışta like almak için popup tarzı şeyler kullanabilirsin.

Yapmaman gereken:
Backlink paketlerinden uzakdur.
Kısa zamanda çok link almaktan uzak dur.
Seoculardan uzak dur.
R10 dan tanıtım yazısı alma
Az çıkışlı sitelerden link al ve bunları sürekli uzat.Ayda bir yeni siteden link al.

Yada ingilizce iyi biliyorum diyorsan. http://squidoo.com/ üye olup günde bir makale yazıp 1 senede iyi para yapabilirsin birazda işi bilirsen
Misafir; kıymetli yorumunuz için teşekkürler. Özellikle yapmamam gereken kısmı çok ilgimi çekti, önerilerinizi dikkate alacağım. Aylık gelir beklentim 1000 TL'nin üzerinde değil, 500 TL civarında bir gelire niyetle yatırım planlıyorum. Site yayına gireli 4 ay oldu, henüz hit çok fazla olmamasına rağmen ciddi olduğunu düşündüğüm iki teklif geldi. O yüzden böyle bir çalışmaya niyetlendim ben de.

kbasali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@yazarcizer Çok teşekkür ederim diğer üstadlar varken bana pek laf düşmez

Ama konuyu açıklaya kavuşturalım hemen.

@bayGaReZ
Şimdi bir tane site var bu site İgilizce Almanca, İspanyolca, Fransızca dillerinde yayın yapıyor. Bu sitede Türkçe herhangi bir içerik yok ama siz bu site için türkçe SEO çalışması yapıcaksınız.

Doğru anlamışmıyım soruyu?
@kbasali; 4 aylık bir site hocam, ingilizce makale ve hikayelerin olduğu bir site. Sitedeki üyelerin hemen hepsi ingilizce bölüm öğrencisi (ingiliz dili ve edebiyatı, amerikan dili ve edebiyatı, mütercim tercümanlık, ingilizce türkçe çevirmenlik vs. gibi bölümler) Site sadece ingilizce yayın yapıyor ve ben yukarıda mesajımda da belirttiğim 3-4 adet Türkçe anahtar kelime üzerinden seo çalışması yapacağım. Sitenin google indexi 3k dan fazla. 750k alexa global değeri var.