Selamlar,
Bu konuyu açmayı istemezdim açıkçası, keşke bir an önce büyüsem de param olsa hayalleri geçiyor zihnimden.
Birkaç dakika önce, eski bir arkadaşımla görüştük: ağladı. Çok dokundu bana. Maddi durumlarını biliyordum, Çapa'da tıp okuyordu. O oldu bu olmadı derken, en son destek bulamayınca "temizliğe gitmeye" başlamış.
Duyunca bile donakaldım. Ben 1.sınıftayım, o 2.sınıfta. Yeri geliyor evden bile çıkmıyorum dersler için, arkadaş parayı yetiştirme derdine gündeliğe gidiyor ve böylesine zor bir bölümde dahi yüksek notlar alabilen biri destek bulamıyorsa, yanlış yerde arıyordur düşüncesiyle sizlere başvurdum.
Kesinlikle şahsıma zerre isteğim yok. Tek isteğim, (ben de kendi harçlığımdan biraz ayıracağım, bir de finans desteği almasını tavsiye ettim) geriye kalan maddi açığını tamamlayacak miktarda maddi destek. Yani, bunu sağlayabilecek yardımseverlerin / iş adamlarının e-posta adresi yahut sizin referansınız.
Dilerseniz, sizinle ön görüşmeyi arkadaşımı rencide etmemek adına ben yapabilirim, son durumda şüpheniz kalmaması için ben aradan çıkıp onun iletişim bilgilerini veririm, meseleyi bağlarsınız yahut aracı olursunuz.
Bildiğiniz veya tahmin ettiğiniz bir yer var ise, gecenin bir vakti beni bu konuyu açmaya iten gözyaşlarından ötürü, bana iletebilirseniz hem ben, hem de arkadaşım duacınız olacaktır zannederim.
Allah'ın selamı üzerinize olsun !