Biyorum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
enteresan olucak söyleyeceklerim ama

böyle bir site var mı? yada ilk mi olucaksınız?
var ise analiz ettiniz mi?
kelime bazlı TR de aranma nasıl (organik ing/türkce ) vs vs...

sizin yerinizde olsam düzenli bir şekilde anahtar kelime üzerinden makale alır birde farklı TR iplerinden paravan siteler açıp ana siteyi desteklerdim. Gece gece gerçekten anlatmak istediklerinizi tam anlıyamadım ama ufak çaplı denemeler yaparak test edebilirsiniz diye düşünüyorum.

@Deae'ye katılıyorum yanlız 10x ing seo/backlink... kasıcaksanız muhakkak ölücülü olarak Türkce seo/backlink kasmalısınız. Belirli bir süre sonra siteniz kesinlikle oturmaya başlar birde Facebook sayfalarından da kalıcı ziyaretci cekebilirsiniz.
@Biyorum; Site var ve aktif. Aynı mantıkla çalışan başka bir site var mı bilmiyorum? Henüz hiç bir analiz ya da çalışma yaptırmadım. Demek istediğim, sitenin içeriği tamamen ingilizce ancak sıralama hedeflediğim anahtar kelimeler Türkçe. Eğer seo çalışması başarısız olacaksa zaten aklımda adwords var.

tvsinema adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben sizin dediğiniz şekilde yapmıştım hem de 5-6 dil... Çokta yararını gördüm bana sorarsanız yapın derim...
@tvsinema; 5-6 dil derken tam olarak kastettiğinizi anlayamadım. sitemin dili ingilizce, hedeflediğim anahtar kelime Türkçe..