HeReTiC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selam, ilk sayfa 10-11 sıralara düştüyseniz kelime filitresine düşmüşsünüzdür,
Size benzer mailler aldı bazı sitelerim
Çözümü bütün içeriği silerek ve tasarım yaptırarak çözüm buldum,
Google'a hergün mail atmanızı öneririm yapabiliyorsanız dediğim türdende birşey yapabilirsiniz, ama kesin birşey söyleyebilmemiz için site adresinizi bilmemiz gerekir.

Hocam 2-3 yılda seo üzerine bir çok çalışmalarda bulundum. Fakat kelime filtresinde Google ya ilk 500 den atar ya da 30-50 sayfalar arasında gezinir durursun. Kelime filtresinden bahsediyorum. Uyarı olarak cezalandırmasından değil, yani bu sitenin sıralama kaybetmesi yapılan yanlış seo uygulamalarından kaynaklanmıştır. Backlinkler bunların başında gelir. Böyle kelime filtresi olmaz.

Genel olarak gördüğüm şu ki ; 2 haftadan uzun süren anasayfanın sıralama da olmaması %70 oranında kelime filtresi oluyor. %30 luk kısmı ise kelime filtresi olamamakla birlikte backlinklerin değer kaybetmesinden ileri geliyor.

Kelime filtresinden çıkmak için yapılacaklar gayet basit. Google'ın çıkardığı kelime reddetme aracı aslında genelde backlinklerden kaynaklanan filtreden çıkmayı daha da kolaylaştırdı. Kelime reddetme aracı ile tüm linkleri değil, bu soruna neden olan linkleri iptal etmek büyük olasılıkla filtreden çıkmanı sağlayacaktır. Fakat eğer ki çıkamazsan url yapını ve temanı tamamen değiştirerek 1-2 ay gibi bir süre içerisinde filtreden çıkabilirsin. Söylediklerim daima gördüğüm şeyler. Google olaya bu şekilde yaklaşıyor.